Samo tri dana kasnije pronađen je njegov automobil u kojem je zatečeno između dve i tri hiljade evra zbog čega se postavlja pitanje: "Gde je nestalo 13000 evra?!".

Stamatović je kobnog dana došao na posao i pokupio novac koji je bio namenjen za penzije. Iz firme je izašao, a njegove kolege primetili su da ga nema pošto se nije pojavio da razduži smenu.

Tri dana se aktivno tragalo za ovim mladićem, a pronađen je u koritu reke u Botunu sa ,kako navode pojedini mediji, zavezanim rukama.

U automobilu koji je mladić vozio pronađeno je samo između dve i tri hiljade evra.

Foto: Društvene mreže

 

Međutim, uprkos toj činjenici, Više državno tužilaštvo u Podgorici je saopštilo da ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice izvršilo bilo koje krivično delo za koje se preduzima po službenoj dužnosti.

- Obdukcioni nalaz Danilovgrađanina pokazao je da utopljenje uzrok smrti mladića - saopštilo je svojevremeno tužilaštvo.

Iz ovoga se zaključuje da mladić nije ubijen, već da je izvršio samoubistvo, ali mnoga pitanja ostaju za sada bez odgovora - gde je novac koji je mladić tog dana poneo sa sobom i kako je Stamatović uspeo sam sebi da veže ruke.

BONUS VIDEO:

SPALJENO TELO NAĐENO KOD PODGORICE: Osumnjičeni za ubistvo Vidaka Vujovića priveden u Tužilaštvo

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".