Međutim, tri dana kasnije, kada je prvi put u rukama držala ćerku svoje prijateljice, ošamarila ju je okrutna istina. Shvatila je da je njena prijateljica imala aferu sa njenim suprugom. Dok je Hejli menjala pelenu bebi, primetila je da novorođenče ima dva komadića hrskavice s obe strane vrata, što je njen sin nasledio od svog oca.

- Primetila sam da beba ima ono što mi zovemo 'izbočine od kuglanja', što takođe imaju njegova deca. Znala sam da je ona dete mog muža - objasnila je Hejli u viralnom TikToku videu.

U trenutku kada je to shvatila bila je pokraj svoje najbolje prijateljice, koja je odmah znala šta se događa.

- Obe smo videle mladež i pogledale se. Morala sam da izađem jer mi je bio potreban trenutak da sve procesuiram - priznala je Hejli. Kada se vratila u kuću, najbolja prijateljica je odmah priznala aferu, ali njenom bivšem suprugu bili su potrebni meseci da prizna preljubu.

@haileymae93

Part one. Ask any questions I’d love to answer them! #wedorecover #sobrietytok #abusesurvivor ♬ original sound - Hailey Mae

Začudo, njena najbolja prijateljica preselila se u njihov dom kako bi međusobno pomagale jedna drugoj sa decom. Čak i nakon što se iselila, ostale su u dobrim odnosima.

- Na kraju dana, njena ćerka je sestra mojoj deci. Želim da oni budu svesni toga - rekla je korisnica TikToka, koja je otkrila i da se razvela od supruga i da njena najbolja prijateljica takođe više nije u kontaktu sa njim.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".