Od nje se opraštaju kolege iz dobrovoljnog vatrogasnog društva, mažoretkinje iz njenog rodnog mesta, ali i celo Zagorje.

- U dubokoj boli obaveštavamo sve prijatelje vatrogasce da nas je iznenada napustio naš anđeo prekrasnog smirujućeg osmeha i naša članica Ines Švajcar (23). Ne postoje reči utehe koje bi nas utešile. Ništa ne može zameniti gubitak voljene osobe i nikakve reči ne mogu izraziti tugu koju osećamo, ali sećanja i uspomene su neizbrisive - oprostile su se od Ines njene kolege iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Hrašće".

Ines je bila medicinska sestra zaposlena u zagrebačkom KBC-u Rebro, prenosi Večernji list.

 

 

Samo dan ranije, navode hrvatski mediji, nastupala je sa svojim koleginicama mažoretkinjama i ništa nije ukazivalo na tragediju.

Zvaničnih informacija o uzroku smrti mlade mažoretkinje još nema, ali meštani su za lokalni portal Zagorje.com izjavili kako je najverovatnije reč o iznenadnom srčanom zastoju.

Ines je poreklom bila iz Desinića gde je završila osnovnu školu. Godinama je živela u Kraljevcu na Sutli.

 

 

- Iako nisi uspela staviti tačku na kraj svoje priče u našoj ćeš biti još dugo. Tvoje ime će se spominjati na još mnogo stranica i živećeš u mnogim sećanjima. Hvala jer si izabrala baš nas i svoje vreme odvajala za mnoge probe i nastupe - oprostile su se od Ines na društvenim mrežama desiničke mažoretkinje.

Ines će biti sahranjena u četvrtak na lokalnom groblju u Kraljevcu na Sutli.

BONUS VIDEO:

BUGARI NE ŽELE NATO: Na protestima u Sofiji traži se vojna neutralnost i mir u Ukrajini

(Večernji list)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".