Од ње се опраштају колеге из добровољног ватрогасног друштва, мажореткиње из њеног родног места, али и цело Загорје.

- У дубокој боли обавештавамо све пријатеље ватрогасце да нас је изненада напустио наш анђео прекрасног смирујућег осмеха и наша чланица Инес Швајцар (23). Не постоје речи утехе које би нас утешиле. Ништа не може заменити губитак вољене особе и никакве речи не могу изразити тугу коју осећамо, али сећања и успомене су неизбрисиве - опростиле су се од Инес њене колеге из Добровољног ватрогасног друштва "Храшће".

Инес је била медицинска сестра запослена у загребачком КБЦ-у Ребро, преноси Вечерњи лист.

 

 

Само дан раније, наводе хрватски медији, наступала је са својим колегиницама мажореткињама и ништа није указивало на трагедију.

Званичних информација о узроку смрти младе мажореткиње још нема, али мештани су за локални портал Загорје.цом изјавили како је највероватније реч о изненадном срчаном застоју.

Инес је пореклом била из Десинића где је завршила основну школу. Годинама је живела у Краљевцу на Сутли.

 

 

- Иако ниси успела ставити тачку на крај своје приче у нашој ћеш бити још дуго. Твоје име ће се спомињати на још много страница и живећеш у многим сећањима. Хвала јер си изабрала баш нас и своје време одвајала за многе пробе и наступе - опростиле су се од Инес на друштвеним мрежама десиничке мажореткиње.

Инес ће бити сахрањена у четвртак на локалном гробљу у Краљевцу на Сутли.

БОНУС ВИДЕО:

БУГАРИ НЕ ЖЕЛЕ НАТО: На протестима у Софији тражи се војна неутралност и мир у Украјини

(Вечерњи лист)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".