Snimak sudara iz Bosanske Gradiške, koji se odigrao 21. 4. 2023. godine, ostavio je u šoku kako očevidce, tako i korisnike društvenih mreža, kako zbog jezive scene na licu mesta, tako zbog činjenica da u njemu navodno niko nije teže povređen.

Naime, kako se vidi na snimku, unutar golfa dvojke, nalazili su se stariji čovek i žena, dok je svuda oko njih stajalo posuđe, plastične flaše, novine i kese. Ono što budi jezu jeste činjenica da je tokom sudara, čitav prednji deo karoserije automobila nestao, kao da ga je neko isekao nožem.

Drugi deo automobila, sa sve osovinom i haubom, nalazio se na drugoj strani ulice, desetak metara ukoso.

Na snimku se vidi i put po kojem su se nalazili delovi automobila, kao i razbacani papiri. Takođe, na putu je vidljiv i drugi automobil marke Mercedes koji je bio drugi učesnik u sudaru, u kojem je, kako prenose mediji iz BiH lakše povređena žena, suvozač iz havarisanog golf dvojke.

"Kako je ovo moguće", "Automobil kao da je neko isekao mačem na pola", "Kako su ovo preživeli, samo Bog ih je sačuvao", samo su neki od komentara sa najviše lajkova na društvenim mrežama.

Ovaj neverovatan snimak do sada je pregledalo preko 1,8 miliona ljudi. 

BONUS VIDEO:

PIJAN I DROGIRAN POKOSIO ŽENU, PA POBEGAO: Prijepoljac za volanom sa 1,42 promila alkohola u krvi

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".