K. K. (13) je juče u jutarnjim časovima otvorio paljbu u OŠ "Vladislav Ribnikar" i ubio svojih osmoro drugara i čuvara škole koji je hteo da spreči masakr. Brojne poznate ličnosti oprostile su se juče i danas putem Instagrama, ali i paljenjem sveća i ostavljanjem cveća ispred škole. 

Svjetlana Knežević, majka glumca Marka Janketića, objavila je potresnu objavu na svom Fejsbuk profilu u kojoj se oprostila od stradalih devojčica koje su bile drugarice njene unuke:

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

- Crni grad, crni jučerašnji dan u njemu, crno jutrošnje buđenje jer znaš da nije bilo košmara i da je sve crna istina.. LJudi su jutros tihi, teško je nazvati dobro jutro, nikad više ništa neće biti isto. Unuka je preko noći odrasla, sa A. je drugovala od vrtića i neće više biti poziva: "Bako, mogu li i A. dovesti na ručak?" B. neće doći na svoje mesto u klupi pored unuke. Svi smo u neprebolu sa porodicama nastradalih, anđeli ih čuvali kad mi to nismo uspeli - napisala je slomljena glumica.

Foto: Predrag Mitić

 

Markova sestričina Zoja je bila najbolja drugarica sa jednom od ubijenih devojčica, a Janketić je i juče bio na mestu zločina.

BONUS VIDEO: