Izgleda da su poruke na šoferkama tuđih automobila postale pravi trend na društvenim mrežama, jer svakodnevno imamo prilike da vidimo nove, zanimljivije, humorističnije fotografije nepotpisanih papirića.

Ove nedelje titulu najjače poruke osvojila je osoba okarakterisana kao "Pošten ali bez para".

Naime, na Fejsbuk stranici "Prometne zgode i nezgode" nedavno je osvanula fotografija sa hrvatskih ulica na kojoj se može videti zanimljiva poruka neimenovane osobe koja je nakon što je, po svemu sudeći udarila ili ogrebala tuđi automobil, ostavila poruku koja je nasmejala mnoge.

- Izvinjavamo se, malo smo vas zakačili. I ne vidi se baš, ali ako uočite štetu je**ga. Nismo nešto pri parama - napisano je na poruci stavljenoj ispod brisača automobila koji je pretpreo "nevidljivu" štetu.

 

 

Poruka je mnoge na internetu nasmejala do suza, te su mnogi pojurili u deo za komentare.

"Pa dobro, pošteno od njega", "Evo mi ideje za sledeći put", "Zato i jeste bez para jer je pošten", bili su neki od komentara.

Poštenje polako postaje posao za gubitnike

Jedan je ipak dao opširno objašnjenje pravog poštenja, na osnovu ličnog iskustva.

- Moj auto je izudaran sa svih strana, imam četiri ili pet boja tuđeg laka po autu. Poslednji put mi je neko na parkingu udario branik da su kopče popucale i sad imam zip vezice. Nikad nikakve poruke ni izvinjenje nisam dobio, ali baš nikad. A ja jednom tek blago ogrebao neki stari auto. Bio sam pristojan i javio se vlasnici koja je odmah videla samo evre. Otišli smo do osiguranja, ceo dan sam izgubio jer je gospođa htela da uzvuče neku siću od mene. Da sam samo otišao ne bi ni znala da se išta dogodilo - poštenje polako postaje posao za gubitnike i bu*ale - stoji u još jednom komentaru ispod objave.

BONUS VIDEO: