Iako su Slobodan Veljković Cobi i Jelena Nikolić važili za veoma skladan par, i mnogi su im predvidali venčanje, njih dvoje stavili su tačku na dugogodišnju vezu.

Cobijeva bivša nije dugo samovala, već je uplovila u romansu s zgodnim, mladim sportistom. Naime, kako se navodi, Jelena je sada u vezi sa dvadesetdevetogodišnjim vaterpolistom Nemanjom Vicom, od kog se ne odvaja.

Ona je juče tokom dana na svom Instagramu objavila i njegovu fotografiju. Nemanja je, inače, rodom iz Kotora, igrao je za srpsku vaterpolo reprezentaciju, dok je poslednji klub u kom je bio angažovan "Radnički" iz Kragujevca, za koji više ne igra.

Foto: N. Paraušić

 

 

Cobi i Jelena su, inače, od javnosti krili da su na višegodišnju emotivnu vezu stavili tačku - ovim povodom se još uvek nisu oglasili, te ne treba da čudi što blogerka još uvek nije obelodanila novu emotivnu vezu sa nekoliko godina mladim vaterpolistom.

Podsetimo, Cobi i Jelena se više ne prate na društvenim mrežama, odakle su uklonili sve zajedničke uspomene.

Foto:Instagram/_babytuna

 

 

- Već neko vreme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, posle toliko godina... U poslednje vreme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako, ćutke - rekao je Cobijev prijatelj za medije.

Foto: Instagram/cobi.v

 

 

Inače, ono što je zanimljivo jeste da skoro svaka Cobijeva pesma pesma počinje recenicom: "Cobi, jesi ti radio traku", koju izgovara baš Jelena.

(Pink)

BONUS VIDEO: