Kako navodi Jelena Radanović, nju su pre nekoliko dana ispred porodične kuće u Višnjičkoj banji fizički napali bivši suprug i njegova devojka.

Jelena je već dala izjavu za medije povodom toga što je bila u policijskoj stanici, te otkrila i da zdravstveno stanje zajedničkog sina nije dobro budući da je dete autistično.

Jelena je završila u Urgentnom centru, a kako je Sloba bio na putu u Sloveniji sve vreme je bio sa njom na vezi. Po povratku u Srbiju odmah je navodno angažovao obezbeđenje koje će voditi računa o njegovoj supruzi i sinovima.

- Sloba je bio uplašen i tužan jer je bio daleko kada se incident dogodio. Čim je došao u nedelju rekao je Jeleni da nigde više ne ide sama, čak ni smeće da baci. Ne želi da razmišlja da li će na nju opet neko da nasrne - rekao je izvor za Star.

Foto: ATA images, Marko Đoković

 

 

- Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je - priznala je Jelena.

(Star/Informer)

BONUS VIDEO: