Kako se tada pisalo, Aleksandar je tri nedelje ležao na klinici za opekotine, jer je u tom trenutku bio u životnoj opasnosti, pa su se lekari borili da spasu njegov život.

- Aleksandar je jedva ostao živ, jer je radio na jednom eksperimentu sa azotnom kiselom, a u jednom trenutku situacija je izmakla kontroli, pa se ceo unakazio, a potom mu se i koža inficirala.

- Jedva čekam da se ova godina završi, jer je moj muž imao peh i jedva ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom, pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao u klinici za opekotine u Zvečanskoj. Sad je kod kuće i bolje je, ali i dalje mnogo brinem za njega - ispričala je Saška svojevremeno.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Međutim, tokom 2021. godine Saška i njen suprug Aleksandar uživali su u ljubavi, proslavili su sve najlepše trenutke zajedno, a kako je dosta spekulisalo da će ona ući u rijaliti ,,Zadruga 5", Karanova je odlučila da novogodišnje i božićne praznike provede uz supruga, jer se tako oseća mnogo lepše i ispunjenije.

Saška je pre nekoliko meseci Aleksandru čestitala rođendan emotivnom i dirljivom porukom na Instagram profilu uz njihovu zajedničku fotografiju. A ono što su svi primetili jeste da se Gazivoda vratio normalnom načinu života nakon ovog peha.

BONUS VIDEO: