Dovoljno je reći da je osamdesetih godina bio najveća muzička zvezda na ovim prostorima zahvaljujući samo jednom albumu. Decenijama nije snimio ništa novo, ali su stare pesme i dalje hitovi.

Istina ili mit, tek pričalo se da je bio sa najmanje dve hiljade žena, ali je pred matičara stao samo dva puta. U prvom, mladalačkom braku sa Mirjanom je dobio sina Darijana, dok je druga supruga u potpunosti promenila slavnog muzičara.

Foto: V. Danilov

 

 

Maju Kozlicu, koja je od njega mlađa 22 godine, upoznao je tek što je postala punoletna. Toliko mu se dopala na prvi pogled da je klekao ispred nje u klubu i zaprosio je pre nego što je saznao kako se zove.

Venčali su se 2000. godine, posle četiri godine zabavljanja, uprkos tome što njeni roditelji nisu blagonaklono gledali na taj brak. Ćerka Hana Cola stigla je na svet 2010. godine.

- Dobila je ime po mojoj majci koja se zvala Stojanka, a svi su je od milja zvali Cola - pojasnio je u jednom intervjuu i dodao da nije strog tata.

- Ćerki ne mogu ništa da zabranim, niti da odbijem, jer je naprosto neodoljiva.

Supruga i ćerka Olivera Mandića retko se pojavljuju u javnosti, a poslednjih godina porodica živi na relaciji Beograd -Tara gde je pevač obnovio imanje koje je nasledio od dede.

- Uživam u penzionerskim danima. Počeo sam da živim onako kako sam oduvek hteo, pored moje dece i unuka. Volim svoju ćerku i ženu, kao i sve dobre ljude koji su oko mene - rekao je nedavno za "Alo" Oliver Mandić koji će u julu napuniti sedamdeset godina.

BONUS VIDEO: