Kako je "Novostima" istakao advokat Predrag Miljković branioc Vlaškovića, Osnovno tužilaštvo u Mitrovici sumnjiči Vlaškovića da je počinio krivična dela uništenje ili oštećenje imovine, izazivanje razdora i netrpeljivosti i učestvovanje u grupi koja vrši krivično delo hulinizma.

- Veoma sam nezadovoljan odlukom suda kojem sam dostavio fotografije i snimak na kojem se vidi da Nemanja Vlašković nije ni na koji način izvršio ono što mu se stavlja na teret - ističe za "Novosti" advokat Miljković i dodaje da je Vlašković prosleđen na izdržavanje pritvora u Zatvorskom centru u Podujevu kao i da će uložiti žalbu u najavljenom zakonskom roku.

Inače, u subotu popodne na aministrativnom prelazu Jarinje uhapšen je i Dalibor Spasić, medicinski tehničar pod optužbom za navodni napad na novinare iako je kako tvrde oni koji ga poznaju mirna osoba i poznati di džej na severu KiM.

- Spasić se trenunto nalazi u policijskoj stanici u južnoj Mitrovici i po nalogu tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Sa njim je obavljen razgovor i po meni nema nikakvih dokaza koji ga terete za navodni napad na novinarsku ekipui-ističe za Novosti avdokat Srđan Mitrović napominjući da Spasiću sutra do 16 sati ističe mera policijskog pritvora.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".