Sofija Vergara (51) decenijama unazad važi za jednu od najlepših glumica, a svakom novom slikom dokazuje da joj godine ne mogu ništa. Lepa glumica i zvezda serije "Moderna porodica" koja je sve šokirala kada je saopštila da se posle sedam godina braka razvodi od supruga DŽoa Maganijeloa, kida u šestoj deceniji, a na brutalnoj liniji mogu joj pozavideti duplo mlađe koleginice.

Izgleda kao da je sišla s modne piste, a nakon hit videa koji je snimio njen suprug i pokazao šta glumica radi na odmoru, Sofija je usijala mreže novim i to u tanga kupaćem. Ona je skakutala po terasi i ležaljci, a njeni fanovi su bez daha.

 

 

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica današnjice Sofija Vergara, sasvim slučajno je postala zvezda. Pre glume bavila se manekenstvom i poslom voditeljke, a fale joj samo dva ispita da postane stomatolog. Upisala je i skoro završila tri godine ovog teškog fakulteta. Samo su je dva ispita delila od titule doktorke dentalne medicine, ali onda ju je na plaži zapazio snimatelj zbog kojeg je postala zaštitno lice reklame za jedno popularno piće za celu Latinsku Ameriku.

 

 

Nakon kraha prvog braka, jedno vreme je bila u vezi s Krisom Pasijelom, članom bande koja je sarađivala s porodicom Bonano. Posle njega stupila je u vezu sa kolumbijskim kraljem droge Andresom Lopezom, a zatim i s Nikom Loebom s kojim je vodila žestoku bitku oko embriona.

U julu 2014. upoznala je DŽoija Manganijela, a godinu dana kasnije su se i venčali, međutim ljubav je pukla i oni su saopštili da se razvode.

 

 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".