Za razliku od svog supruga, Helena se odlučila za Beograd kao bazu, a putem svog Instagram naloga počela je već da reklamira apartmane. Reč je o biznisu "stan na dan".

Izvor blizak Topalkovoj ćerki otkriva za "24sedam" da bi od ovog posla mogla da zaradi na hiljade evra, a napravila je ozbiljan biznis plan pre nego što se upustila u sve.

Reč je o luksuznim apartmanima na Vračaru, gde će gostima na raspolaganju biti džakuzi, sauna, privatan parking, kao i rentakar. Izvor za gorenavedeni portal dodaje da je Helena već završila četiri apartmana, luksuzno i moderno ih opremila, a cene će zbog toga toga biti u skladu sa onim što nudi.

Ukoliko gosti žele da koriste džakuzi i saunu, to zadovoljstvo će ih na dan koštati 80 evra, dok će nešto skromnije želje mlada pevačeva ćerka naplaćivati 60 evra na dan.

Takođe, gostima koji dolaze iz inostranstva će biti omogućen prevoz od aerodroma do apartmana i nazad.

Izdavanje još uvek nije počelo, ali će krenuti uskoro, a već su apartmani rezervisani i za doček Nove godine, kada će se Helena ozbiljnije opariti. Podsetimo, Topalkova ćerka se polovinom septembra udala za Dragana Aleksića, a vest o njihovom venčanju iznenadila je mnoge.

Kako se pisalo ranije, Aleksić poseduje zgradu u Dubaiju od 20 spratova, u kojoj takođe izdaje stanove, pa nije ni čudno što je njegova draga poželela da se istim biznisom oproba i u Beogradu.

Sudeći po objavama na Heleninom nalogu na Instagramu, ona je dobila veliku podršku i od prijatelja, a nema sumnje da će ovaj posao biti veoma unosan, te da će se njen bankovni račun znatno povećati.

 

(24sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".