Danas je posle duge i teške bolesti preminula Zorica Milošević, majka bivšeg supruga Jovane Jeremić. Ona je bila muzički pedagog i predavala je muzičku kulturu u pirotskoj gimnaziji

Jovana je negovala vrlo blizak kontakt sa Zoricom, čak je u poslednje vreme često govorila o njoj i objavila je zajedničku fotografiju sa njom. 

Foto: Printskrin/Instagram/jeremicjovana

 

 

- Moja svekrva! U životu mi je bila najveća podrška. Moja svekrva. Čuvala mi je dete kada mi se svet raspadao. Podržavala moje snove, verovala u mene kad niko nije. Noćima smo sedele na terasi i pričale. Pile naše kafe. Pravile muzičke delove jutarnjeg programa na početku moje karijere. Ona je uvek verovala u mene. Moja svekrva. Profesor muzike. Avangardna Žena. Lavica. Svetska zena. Karakterno ista ja. Naša ljubav, poštovanje i iskrenost nadmašile su ovozemaljsko vreme - navela je Jovana Jeremić na Instagramu.

- I sada se bori lavovski. Ne posustaje. Ovo je primer zdravog odnosa. Razvod od njenog sina nas nikad nije razdvojio. Ni mene od Voje. Samo smo još veći prijatelji. On je moj prvi suprug, nikad bivši muž, njegove ljubavi posle mene sam blagoslovila, a Voju podržala u svakom smislu, a moja Zoka je moja svekrva za sva vremena. Volim te, Zoko, Zoko lavice - zaključila je tada voditeljka.

Jovana još uvek nije potvrdila vest o smrti. 

(Informer)

BONUS VIDEO: