Dok Hejli i DŽastin Biber mudro ćute o detaljima svoje privatnosti, društvenim mrežama kola snimak zbog kog ogroman broj njihovih fanova i stranih medija tvrdi da je manekenka u drugom stanju, te da par čeka svoje prvo dete. Hejli je nedavno bila otvorila dušu na tu temu, pa priznala koliko se i zašto boji da zatrudni, ali da to svakako priželjkuje.

Foto: Profimedia

 

Sudeći po videu u kom se čuje rečenica:

- Mislim, znam da si trudna, ali... - nakon koje DŽastin shvata da ih paparaci snimaju, pa se okreće leđima ka njima i skriva svoju suprugu od objektiva, želja za majčinstvom bila je jača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blind Items (@blinditems)


Nešto zatim, na istom snimku, mlada lepotica vidi se sa značajno većim stomačićem, zbog čega je „samo pitanje dana kada će morati da preseku i kažu istinu", napominje tamošnja štampa.

Podsetimo, Hejli je izrazila zabrinutost po pitanju osnivanja porodice jer joj je „i onako dosta ratova koje vodi s pojedincima".

- Bukvalno plačem bez prestanka kada se to (trudnoća) i spomene, a želim decu, baš. LJudi svašta pričaju o mom suprugu i meni, ne mogu ni da zamislim kako bih se postavila kada bi i moju bebu tako „uzeli u usta" - objašnjavala je u maju za „The Sunday Times".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".