Tako je bilo i ovoga puta kada je ugostila Draganu Mitrović, koja se vratila u žižu interesovanja zbog svog hita iz 2005. godine "Vruća čokolada".

Jovana se dobro spremila za svoju gošću, pa je u kolima redovno slušala taktove popularne numere, što ju je navelo i da zapleše uživo u emisiji.

Foto: Jutjub printskrin/novo jutro

 

 

Prvo je skakutala u pozadini, a onda se pridružila gošći i sa njoj zapevala i zaplesala rame uz rame.

Ipak, ono što su mnogi primetili jeste da je voditeljka doživela peh u emisiji uživo, jer je umalo ostalo bez gornjeg dela odeće.

Brzo je reagovala i sprečila potpunu "bruku".

Jovana Jeremić, inače, često ističe da ima mnogo udvarača, a kaže da ni ona sama ne zna koliko će ih samo još proći kroz njen život.

Foto: Jutjub printskrin/novo jutro

 

 

- Ja reprezentujem stil života... Onog trenutka kada sam se razvela, ja sam uzela život u svoje ruke. Ne razmišljam više šta će ko da komentariše. Ja znam šta hoću, i ja sam uvek znala šta hoću, a šta neću - kazala je ona nedavno u emisiji Sanje Marinković.

- Šta ću ja kad me vole muškarci! Samo Bog zna koliko će ih biti još! Ja sam svetska žena, a smatram da svetska žena ima minimum dva braka. Ja ne pričam u emisijama ono što želim da mi se desi, ja uvek govorim onako kako jeste - dodala je tada.

BONUS VIDEO: