Ona je suspendovana zbog kontakata sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem.

 

Podsećamo, DŽenana S., za koju se navodi da je bila u vezi sa Sulejmanovićem, a traje provera da li je mu je ona otkrila gde se krije Nizama, vratila se juče iz Italije u Gradačac.

No, kako piše "Avaz", juče je otvorila bolovanje jer se ne oseća dobro.

Policija ima dokaze (fotografije) da je DŽenana S. imala kontakte i sa ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu.

Sa Nerminom bila u emotivnoj vezi?
Posle masovnog ubistva je isplivala informacija da je policijska službenica MUP-a TK DŽenana S. otkrila Nerminu gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama i time ubicu poslala na vrata žrtve.

Prema informacijama "Avaza", lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila policijska službenica o čemu je istog dana odmah MUP TK obavestio postupajuću tužiteljku.

Portal "Crna hronika" objavio je da je DŽenana bila u emotivnoj vezi za Nerminom, a ona je javno odbacila sve ove optužbe.

Krvavi pohod Nermina Sulejmanovića
Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, DŽengiz Ondera i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poslednja objava mučki ubijene Nizame cepa srca, a više o tome pročitajte u odvojenom tekstu.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično, o tome detaljnije u našoj posebnoj vesti.

(Avaz)

BONUS VIDEO: