Aleksandra Radović, žena čije su glasovne mogućnosti prepoznali pre više od dvadest godina i danas stvara, podučava i radi istom energijom i pasijom kao na početku karijere.

O privatnom živatnom životu retko govori u javnosti, a poznato je samo da je ćerku dobila iz velike ljubavi sa Aleksandrom Zeremskim, sa kojim se rastala samo mesec i po dana nakon Nininog rođenja.

Preslatka devojčica u junu ove godine je napunila 13. godina, a malo ko zna da joj je kum na krštenju bio popularni pevač Sergej Ćerković. 

- Sergej i ja delimo nešto više od prijateljstva, postali smo kumovi i samim naša veza je postala neraskidiva, a tretiram ga kao člana porodice.

On je krstio moju ćerku Ninu! Mi smo veliki prijatelji, i njemu i meni se roditeljstvo dogodilo skoro u istom trenutku, pa će naše ćerkice moći da se druže.

Mnogo mi je značilo što je prihvatio kumstvo, a Ninu smo krstili u manastiru Žiča - otkrila je pevačica svojevremeno. 

Podsećanja radi, kum Aleksandre Radović više od dve decenije uživa u skladnom braku sa suprugom Kristinom. Nakon duge borbe za potomstvo Ćetkovići su 2010. godine usvojili devojčicu Lolu, a dve godine kasnije i Milu.

- Ima toliko slučajeva, gde ljudi kriju od svoje dece do punoletstva da su usvojena i onda ono u 17. godini, koje je već odrastao i formiran čovek, doživi razočarenje. Srušiš mu čitav svet saznanjem da mu oni nisu pravi roditelji. Strah uvek postoji, mi smo se samo prepustili tome.

Foto: ATA images

 

 

- LJudi, ukoliko želite da budete roditelji, nemojte da birate sredstva. Usvojite decu, učinite sebe i tu decu srećnim. Bez ikakve premisli o tome, to je dobro delo. Uvek mojoj deci ponavljam, ja sam vas rodio iz srca - poručio je Sergej za domaće medije. 

BONUS VIDEO: