Slobodan Šarenac, jedan od najpoznatijih domaćih voditelja i sportskih komentatora,  više od dve decenije je u skladnom braku sa nekada uspešnom košarkašicom Anđelijom Arbutinom sa kojom ima dve ćerke. 

Foto: N. Paraušić

 

 

Supružnici sve ove godine čuvaju intimu do radoznalih očiju, tako da su njihove zajedničke fotografije prava retkost, a isto tako se ne pojavljuju zajedno na javnim događajima.

"Šareni", kako ga često zovu, svojevremeno je u jednoj emisiji pričao o supruzi i otkrio detalje početka njihove ljubavi.

Foto: N. Paraušić

 

 

- Prvi put smo se sreli 1992. godine, kada je gostovala u emisiji “Šesti krug”, na Trećem kanalu, koja je bila posvećena OI u Barseloni, na kojima naša zemlja nije učestvovala zbog sankcija. Kasnije je Anđa igrala u Italiji, i dugo se nismo videli. Inače, nameravala je da me upozna sa drugaricom, ali je sudbina očigledno imala drugačije planove. U životu sam imao sreće u mnogim stvarima, pa i kada je reč o ljubavi. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu, i sreo svoju srodnu dušu - rekao je tada.

Objašnjavajući zbog čega svoju porodicu ne eksponira u javnosti, Slobodan Šarenac ističe:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🏀™ (@czv_nostalgija)

- Kad god bih u novinama video parove koji se zaklinju na večnu ljubav i pričaju hvalospeve o svom braku ili vezi, pomislio bih “neće ovo na dobro izaći”. Razumem potrebu ljudi da saznaju nešto više o poznatim ličnostima i nemam ništa protiv intervjua, ali da to bude s povodom, a pre svega s merom. Svašta se pričalo i pričaće se, ali to ne možeš zabraniti. Pojedini vole da se bave tuđim životima, više nego svojim. Međutim, kad kod kuće imaš zdravu porodicu i kad radiš posao koji voliš, ništa nije problem. Desi se i meni da se vratim umoran ili nerzvozan, ali čim vidim ćerke na vratima kako skakuću i pitaju: 'Gde si tata?' ili mi sednu u krilo i zagrle me, sva tenzija nestaje u roku od deset sekundi - naveo je tada.

BONUS VIDEO: