Aleksandra je nakon ove emisije blokirala Filipov broj telefona, ali je, sudeći po prepisci koju je objavio Pink.rs, rešila da ga odblokira i ponovo se čuje sa njim, iako je u javnosti demantovao sve njene navode o nasilju.

Aleksandra: "Da li želiš da ti i ja imamo jedan normalan odnos da se ne svađamo i ne provlačimo po medijima i da sve svoje probleme koje imamo rešavamo međusobno. Ovde te pitam zato što mi je stalo da dete koje nosim dođe na svet zdravo i da više ne priređujemo stresove ni tebi, a ni sebi."

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Filip: "To me pitaš nakon što sedneš u emisiju na televiziju sa nacionalnom frekvencijom i pred milionima kažeš da sam nasilnik nad trudnom ženom, a poginuo sam za nas! Sve sam napravio da naš život bude normalan! Šta misliš, zašto sam odjednom se čuo sa osobama kojima ne da nisam dao pristup nego ime nisam pominjao?! Pa, zato, jer sam bio ljut i besan da odlaziš opet i da ti je odluka da ne zadržiš bebu. Razumem ljutnju i bes, ali takvu ljagu da bacaš na mene, a ti me najbolje znaš, ti od svih mene u dušu znaš kakav sam čovek! Sve vezano za dete finansijski sam tu i ako nešto treba da me nazoveš baš za dete da mi javiš za neki pregled ili tako nešto, to bi bilo ljudski da budem upućen u sve. I kad se rodi, bilo bi okej da budem na porođaju i da se ne natežemo nego da je mogu videti, a kasnije kad poraste i uzimati kod sebe. To je to. Javi se šta god treba, čuvaj se, pozz."

FOTO:ATA images

 

Aleksandra: "Filipe, ti si se čuo sa svim tim ženama još u avgustu, daj ne zajeb... više. Meni je jako žao jer smo napravili cirkus od života. Hoću da se pojedem jer sam uopšte i gostovala bilo gde, ja nisam taj tip koji će iznositi javno neke stvari. Ok, nema problema, ne branim ja tebi ništa, možeš viđati bebu kada god poželiš i čak može i dolaziti kod tvojih, ja nisam monstrum."

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".