O odnosu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića ne prestaje da se piše i priča, i to nakon što je pevačica postigla neverovatne uspehe u muzičkoj karijeri, prodavši karte za solističke koncerte širom regiona u rekordnom roku! Danima su u žiži javnosti, i dok na Prijin račun pristižu čestitke i komplimetni od velikih imena sa muzičke scene, ima i pojedinaca koji malo drugačije sve posmatraju.

Foto: ATA images

 

 

Aleksandra i Filip užvaju u skladnom braku od 2018. godine, a kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar. Od samog početka njihove romanse, mlada pevačica se sjajno uklopila u familiju Živojinovića i za sve ima samo reči hvale. Upravo jedan od najemotivnijih trenutaka sa 3 koncerta u Areni je bio taj kad joj je Lepa Brena pridružila na sceni - čvrsto su se zagrlile i zaplakale, ali od sreće.

Naime, Filip je najstariji sin bivšeg jugoslovenskog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. S obzirom na to da mu je otac bio poznati teniser, a njegova druga supruga pevačica Lepa Brena, malo ko zna kako izgleda Filipova mama Zorica Nakić, kao i sestra Iva.

Po završetku osnovne škole, Živojinović je završio Britansku internacionalnu školu („British international school“) u Beogradu. Obrazovanje je nastavio na Univerzitetu „Rajs“ u Hjustonu. Diplomirao je psihologiju i sportski menadžment, radio kao sportski agent na Beverli Hilsu.

 

 

Rano je počeo da se bavi tenisom. Pored nasleđenog talenta, uložio je i mnogo truda, te je 2003. godine postao juniorski prvak Srbije i Crne Gore. Međutim, nije nastavio profesionalno da se bavi sportom.

Po povratku u Srbiju, otvorio je restoran u Beogradu. A trenutno je posvetio muzici, te je supruzi napisao trenutno najaktuelnije pesme sa najnovijeg albuma.

Kako je od malih nogu pod lupom javosti, trudi se da privatni život maksimalno sačuva od medija, te se ne eskponira i retko se pojavljuje na prestoničkim događajima. Porodica mu je na prvom mestu, a potom i posao. Veoma je stvestrana ličnost, te je pokrenuo nekoliko biznisa, između ostalog drži restoran u Beogradu, radi na filmu, pravi hitove, a pomaže i Lepoj Breni oko njenog brenda čarapa.

 

 

Među Živojinovićima nema svađe, te Brena vrlo često ide na ručkove sa Filipovom mamom i uvek mu je bila podrška u svemu.

Međutim, Filip je posebno vezan sa svoju mlađu sestru Ivu, koju je Zorica dobila u drugom braku sa košarkašem Nakićem, rodom iz Rijeke. NJih dvoje su izuzetno bliski, te koriste svaku priliku da provode vreme zajedno. Takođe, sjajno se slažu i u poslu, te je Iva radila i kao kostimograf na filmu koji je stvarao njen brat.

Mnogi komentarišu da imaju isti osmeh, ali i da su po prirodi veoma slični. A svaki put kada Filip objavi sliku sa njom, ispod nje se pojavi more pohvala i komplimenata na Ivin račun.

 

 

Reč je o vrlo elegantnoj dami istančanog stila, koja prelepim očima i zanosim pogledom sve osvjaja! A njena harizma je prosto neodoljiva, te očarava svakog ko joj je u blizini.

Pored Ive, Filip ima i brata Marija sa majčine strane.

BONUS VIDEO: