Mnogi pevači su tokom karijere nastupali pred poznatim i uticajnim ličnostima, ali malo je onih koji su imali čast da ih lično pozove predsednik države, kao što je Suzanu Mančić, Tito.

– Bilo je uzbudljivo. To je bila poslednja godina njegovog života, naravno krilo se da je bio bolestan, mi to tada nismo znali. Mene su izvukli iz Teatra pet, pravnog fakulteta i onako kao u filmovima pitali me da pođem sa njima i da idem da pevam Titu. Rekla sam da mi treba vremena da se spakujem, a oni su rekli da su to već rešili kod mame– prisetila se pevačica.

Foto: V. Danilov

 

 

Iako je Suzana prepoznatljiva po svojoj hrabrosti i britkom jeziku, čak je i ona tom prilkom osetila veliku tremu i strah, čega se i danas do detalja seća.

– Bukvalno su me izvukli sa predavanja i otišli smo na Taru u hotel Omorika. Tu je bila policija, UDB-a, vojska, veliki stres se osećao u vazduhu. Ja nisam tremaroš, ali kada sam izašla meni su se kolena tresla. Pevala sam u maturskoj haljini, Tito je bio neraspoložen, njegove pudlice su lajale, pa sam jedva čekala da završim – istakla je za Kurir.

BONUS VIDEO: