Mnogi se i dalje sećaju tog 7. decembra 1991. godine, kada je održan događaj decenije - venčanje pevačice Lepe Brene i tenisera Bobe Živojinovića.

Foto: ATA images

 

 

Svi su pričali i pisali o svadbi na kojoj se služilo čak 650 jela, a čak je i prekinut popodnevni Dnevnik, kako bi se popularni mladenci uživo uključili u program, a gledaoci širom tadašnje Jugoslavije mogli da vide delić atmosfere.

Mesecima kasnije pričalo se o Dior venčanici koju je luksuzna modna kuća posebno kreirala za Brenu, o luksuznim poklonima, ekskluzivnim gostima... Ali, manje je poznat peh koji su doživeli pred samo venčanje.

Foto: Jutjub printskrin/Lepa Brena

 

 

Naime, venčanje je trebalo da se održi u velikoj konferencijskoj sali Sava centra, ali je pukla cev.

- Trebalo je da sve bude holivudski namešteno, da svira simfonijski orkestar… Ali cev je pukla i venčanje je moralo da bude u bioskopskoj sali. Svi gosti su već bili došli, logično, ali šta da radite. Mogu samo da zamislim kako im je bilo. Ipak, oni su fenomenalno odreagovali. Brena je pravi profesionalac - seća se Radivoj Mrđa, matičar koji je venčao Brenu i Bobu.

Ovaj peh ostao je u potpunoj senci luksuza i svega što je pratilo tada najčuveniju i medijski najviše ispraćenu svadbu tog vremena.

Brena i Boba ove godine će proslaviti 32. godišnjicu braka, tokom kojeg su dobili dva sina, Stefana i Viktora. Tokom svih ovih godina doživeli su puno lepih trenutaka, ali i najveću noćnu moru - otmicu njihovog sina Stefana 2000. godine. Ružne uspomene ostale su daleko iza njih, a bračni par uživa u svakom zajedničkom danu.

BONUS VIDEO: