Već duže vreme, predvodnik u kategoriji najzgodniji je Aleksandar Radojičić. Ovaj talentovani glumac glumio je u mnogim domaćim serijima, filmovima ali i u pozorišti. Na svom Instagram profilu često deli fotografije sa svojom ćerkom.

Miloš Biković je jedan od najpoželjnijih glumaca u Srbiji, ali i u Rusiji gde je već uveliko popularan. Zvezda filma "Južni vetar", zbog uloge u ovom filmu, ali i mnogim drugim morao je svoj izgled da dovede do savršenstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Mladi glumac Slaven Došlo proslavio se 2015. godine kada se prvi put pojavio na filmskom platnu u filmovima "Pored mene" i "Panama". Nakon toga njegova glumačka karijera krenula je uzlaznom putanjom, i te godine je postao miljenik publike. Na svom Instagram profilu često se pohvali fotografijama i snimcima posle treninga.

Popularni glumac Milan Marić miljenik je žena. Poslednje ovacije pokupio je ulogom Tome Zdravkovića u filmu "Toma", a gde god da se pojavi privlači pažnju harizmom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Luka Raco jedan je od omiljenih glumačkih zavodnika. Proslavio se ulogom u popilarnoj seriji "Sinđelići", a malo ko zna da je po struci ekonomista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Vuk Kostić, godinama unazad mami uzdahe. Brojne uloge koje je tumačio ostavljale su pečat i ispunjavale njegovu karijeru. Večiti neženja i danas je poželjan različitim generacijama žena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

Pišite u komentarima ko je po vama najzgodniji glumac u Srbiji.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".