Darko Lazić nedavno se ponovo našao u centru pažnje, ali ovoga puta zbog veze svoje majke Branka sa izvesnim Draganom. Iako su mediji pisali da Darko baš i ne odobrava novu ljubav svoje majke, on se oglasio i priznao kako se oseća povodom činjenice da ima očuha.

FOTO: Printskrin/ Instagram

 

 

Lazić koji je imao nastup u jednom klubu na pitanje novinara o vezi svoje majke, najpre nije želeo da da komentar, a onda se predomislio.

- Ne bih da komentarišem život svoje majke. Šta ona radi, to je njena odluka. Moja majka je zrela osoba i ono što ona hoće u životu, ja ću podržati. Mog oca više nema... Video sam da izlaze naslovi da joj branimo vezu, svadbu i slično. To bi bilo jako glupo. Ona treba da nastavi dalje - rekao je Lazić i dodao:

Foto: ATA images

 

 

- Druga stvar, Dragan je čovek koji je usrećuje i pruža pažnju, ja to podržavam. Dokle god je ona zadovoljna i ja sam. Kao što je ona mene podržala u svemu, tako podržavam i ja nju. Ne mešam se u njen život. Ona je žena koja ima godina i godina, dobro zna šta hoće, a šta neće - istakao je pevač.

Podsetimo, pevač je demantovao navode o tome da kupuje luksuznu nekretninu na Zlatiboru.

Foto: ATA images

 

 

- Kupujem vilu na Zlatiboru, ali za nekih 10 godina kada skupim pare za to. Da trenutno imam toliko para, ponovo bih se oženio - rekao je Darko kroz smeh.

BONUS VIDEO: