Vedrana Rudan komentarisala je veliki uspeh Aleksandre Prijović i koncerte koje je zakazala u Hrvatskoj zbog čega se podigla velika prašina.

Foto: ATA images

 

Nakon što je sve oborila s nogu koncertima koje je održala u krcatoj beogradskoj Areni, Aleksandra Prijović postala je jedna od najtraženijih pevačica ne samo u Srbiji, već u celom regionu. Zakazala je tri koncerta u Sarajevu, ali i čak pet u areni u Zagrebu.

Tokom promocije svoji koncerata u Hrvatskoj, Aleksandra je izjavila da ona "nije samo srpska pevačica" i izazvala opšti haos na društvenim mrežama. Ubrzo je poručila da se ona "deklariše kao Srpkinja" i da je htela samo da kaže da je "Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj". 

Sada je Prijin uspeh i koncerte u Zagrebu prokomentarisala hrvatska novinarka i književnica Vedrana Rudan.

Foto: ATA images

 

"Aleksandra je sigurno veća zvezda nego naš premijer. Za nju znaju svi, a kako se zove premijer Hrvatske moja unuka ne zna. Ja sam je testirala - 'Znaš li ti ko je ta Aleksandra?', a ona govori: 'Nona, pa kako možeš to da me pitaš?' i krene da peva njene pesme, koje ja naravno ne znam i Karleušu peva... To su neka druga deca neke druge generacije, oni odlučuju šta će da vole, šta će da im se svidi, a to što neki Huljić lupeta oni ni ne znaju ko je on", rekla je Vedrana za i dodala:

"NJima je Aleksandra carica i tu staje sve i neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata, nego svo smeće što se slika u odelima i čas je u ratu, čas u miru. Moju unuku nacionalizam ne zanima, ona govori engleski. Rekla mi je da ona najviše voli engleske pisce".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".