Holivudski glumac Metju Peri (54), koji je danas nađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu, godinama se borio sa užasnom zavisnošću od droge, lekova i alkohola, a u martu 2023 mu je puklo debelo crevo od zloupotrebe opijata. Proslavio se ulogom u hit seriji "Prijatelji", u kojoj je glumio Čendlera Binga, ali mnoge je šokirao priznanjem da se zbog droge nije sećao čitave tri godine u seriji!

Metju je imao vrlo loše ljubavno iskustvo kada su u pitanju žene. Jednom prilikom se u potpunosti otvorio o traženju ljubavi i borbi sa zavisnošću pre nego što su njegovi memoari "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar"objavljeni.

Foto: Profimedia

 

- Toga sam se bojao. To je ono što ja manifestujem, nešto što nije u redu s njima. I onda prekinem sa njima. Ali ne može sa svima biti loše. Ja sam "zajednički razlomak". Prvi sam odlazio jer sam mislio da će me uništiti - rekao je on za People.

- Nekoliko puta sam se opekao na žene koje su samo htele novac, ne mareći ustvari za mene. To se događa češće nego što mislite -rekao je slavni glumac koji je istakao da njegova partnerka mora biti lepa kako spolja tako i iznutra. 

- Sledeća osoba koju ću stvarno shvatiti ozbiljno je neko u koga ću biti zaljubljen i neću se plašiti stvari koje su me pre plašile - rekao je on, te otkrio i da je njegova borba sa zavisnošću postala toliko teška da je ‘skoro umro‘, no da je bio uveren u svoju apstinenciju.

- Više se ne bojim ljubavi tako da, neka se sledeća devojka sa kojom ću izaći pripazi - rekao je Čendler kroz šalu, pa dodao da bi bio odličan otac. 

BONUS VIDEO: