Mnoga deca naših javnih ličnosti se, ušuškaju u takav način života, ne mareći za to da sami stvore, zarade, ali pre svega uče. Mnogi nikada ni ne upišu fakultete, dok većina upiše privatne, a za one teže se retko ko opredeli. Međutim, iako su retki, ima ih.

Nekolicina naših zvezda ima decu koja su im za ponos, s obzirom na fakultete na koje idu i diplome kojima raspolažu. Svakako, roditelji su nekima omogućili odlazak u inostranstvo, ali su ulaganje i te kako opravdali vrednim i napornim radom.

Aca Pejović

Foto: ATA images

 

 

Poznati pevač ne krije koliko je ponosan na ćerku Magdalenu, najstariju od njegovih naslednica, koja je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka. Školovanje je nastavila u Madridu, dok je srednja ćerka Marija na studijama medicine. Najmlađa Iva pohađa staru katoličku školu "Sent Edmunds", u koju idu samo devojčice.

Mira Škorić

Ćerka Mire Škorić i uglednog hirurga Vasilija Jeremića, Milica jedan je od najboljih studenata Medicinskog fakulteta i nju estrada ne zanima.

Foto: Igor Marinković, Instagram printskrin/jeremiceva

 

 

- Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom - rekla je Škorićeva jednom prilikom.

Sanja Đorđević

Sanja Đorđević takođe može da se pohvali detetom koje je uspešno i obrazovano. NJena ćerka Ivana u Srbiji je završila osnovne studije prava, nakon čega je otišla na master studije sportskog prava u Švajcarskoj.

Foto: ATA images

 

 

Saška Karan

Pevačica iz braka sa Aleksandrom Gazivodom ima ćerku Milju, koja se opredelila za obrazovanje umesto popularnosti, slave i rijaliti učešća. Milja je drugačija od dece poznatih roditelja i ne voli da se eksponira, ipak njeno obrazovanje ostavlja bez teksta. Saškina ćerka Milja završila je fiziku na Univerzitetu u Beogradu.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

 

Dino Merlin

Dino Merlin sa suprugom Amelom, s kojom mu svojevremeno nisu dali da se oženi, ima sina Hamzu i ćerku Naidu, ali se o njima malo zna. Oni se ne bave javnim pozivom, a nikada nisu voleli da se uz tatu provlače po medijima.

Foto:

 

 

Hamza Dervišhalidović ima trideset godina, školovao se u Berlinu, a studirao je Menadžment i političke nauke u Istanbulu. Iako ga nema ispred kamera i fotoaprata, Hamza je među timom ljudi koji učestvuje u svim projektima koji se tiču njegovog oca.

BONUS VIDEO: