Rada Manojlović i Dragan Kojić Keba tri godine navodno nisu razgovarali niti imali kontakt.

Naime, iako nije pala nijedna ružna reč među kolegama njih dvoje se nisu čuli. A odnose su popravili nakon Kebinog gostovanja kod Ognjena Amidžića. Naime tada je Keba na pitanje šta je sa duetom koji je snimio sa Radom Manojlović i zašto još uvek nije izašao izjavio sledeće:

Foto: ATA images

 

– Pa nije. Ne znam da li će, postoji snimak! Pa tada kod Rade i njenog tima, nešto je… Predugo se čekalo i tako da je dobilo neku drugu dimenziju. Pitajte njen tim – iskren je tada bio Dragan Kojić Keba.

Naime Keba i Rada su pre tri godine snimili duet, a onda se nešto desilo. Kada je duet trebalo da se pojavi bivši Radini saradnici su to zaustavili. Naime, izgleda da su od Kebe tražili pare, Rada o tome nije imala pojma:

Foto: ATA images

 

– Keba je pozvao Radu Manojlović da snime duet i ona je prihvatila, njih dvoje su snimili pesmu i ostalo je da se snimi spot. Međutim Rada je tada izgubila kontakt sa Kebom u smislu da se nisu čili a sve su preuzeli njeni tadašnji saradnici. Međutim oni su od Kebe počeli da traže pare. Kako je Keba pomislio da je u pitanju neka Radina ideja on je u prvom trenutku mislio da se šale. Međutim kada su mu rekli da novac želi Rada i da ne želi da džabe snima duet sa njim Keba se samo povukao. Pesma je ostala u studiju – priča izvor i nastavlja:

– Međutim to nije bila istina, Rada je pitala svoje saradnike u tom trenutku šta je sa duetom, oni su je lagali da Keba traži novac. Suštinski njeni saradnici u to vreme su hteli da uzmu pare i od Rade i od Kebe da bi se duet pojavio. Kako ni jedno ni drugo u tom trenutku nisu pristali na to tada se sve i završilo.

Foto: ATA images

 

– Trebalo je da prođe tri godine da Rada prekine saradnju sa svojim bivšim saradnicima da bi se otkrila istina.

Nakon Kebinog gostovanja kod Ognjena Amidžića Rada i Keba su se čuli i razmenili informacije, kada su shvatili da do završetka spota nije došlo zbog drugih ljudi njih dvoje su se samo nasmejali. NJih dvoje su se dogovorili da nastave saradnju i da urade novi duet.

Dragan Kojić Keba je želeo duet sa Sanjom Vučić

Sanja Vučić odbila je Kebu za duet. Naime, nju je Kojić pozvao da urade zajedno pesmu, ali ona je to odbila pod izgovorom da misli da joj u tom trenutku to nije potrebno. Keba ni za živu glavu nije hteo da prizna da je ikada zvao Sanju, dok je Sanja poznata kao osoba koja nikada ne laže.

kurir.rs/scandal

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".