Pevačica Seka Aleksić je jedna od najpoznatijih pevačica u regionu, a retko ko zna da ima sestru koja se takođe bavi pevanjem. 

Ona se zove Ajsela Malkić, već snima duži niz godina, a na društvenim mrežama se mogu pronaći njihove zajedničke fotografije. 

Sekina starija sestra se zove Ajsela Malkić i živi u Bosni. Bavi se muzikom, te je jasno da krv nije voda. 

 

U Bosni je čest gost tamošnjih televizija, oblači se atraktivno, a jednom prilikom je otkrila da bi volela da snimi duet sa sestrom. 

Podsećanja radi, pevačica Seka Aleksić već dugi niz godina je u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, a jednom prilikom njena kućna pomoćnica otkrila je šta se zaista dešava iza zatvorenih vrata u domu pevačice.

 

- Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima - ispričala je bivša zaposlena u njihovoj vili u Staroj Pazovi. 

- Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila - završava prepuna pozitivnih utisaka bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić, prenosi "Stori".

BONUS VIDEO: