Inu Jevremović je dobio iz vanbračne veze sa tekstopiscem LJiljanom Jevremović. Ipak, Keba vanbračnu ćerku nikada nije upoznao.

Foto: ATA images

 

 

LJiljana je godinama vodila sudski spor sa Kojićem kako bi se dokazala očinstvo, a to je i uspela pre nekoliko godina, zbog čega je pevač bio dužan da joj isplati zaostale alimentacije. Zbog kamata taj dug je došao do cifre od 100.000 evra zbog čega se Kojić žalio sudu, pisali su mediji

Iako je sud utvrdio da je Keba Inin otac, on nikada nije želeo da je upozna.

 

 

- Niko ga nikada nije terao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ina ceni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i super nam je i bilo i biće bez njega... Samo malo oblaka za rođendane i Nove Godine ali to brzo prođe - izjavila je svojevremeno za "Blic".

Ina je u februaru napunila 24 godinu, kako mnogi kažu, devojka je za primer i kojom bi se svaki roditelj ponosio.

Da Ina ne želi oca u svom životu govori i objava njene majke LJiljane na njenom Fejsbuk profilu.

 

 

- Moj heroj , neće očevo prezimeh ni prljavu slavu , neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi, zbacila ih sa svojih leđa i nastavlja dalje - napisala je LJiljana uz fotografiju svojevremeno.

Ina nije naročito aktivna na društvenim mrežama, međutim poznato je da studira Psihologiju na fakultetu ua Medije u komunikacije.

BONUS VIDEO: