Međutim, sa jednim partnerom se često pojavljivala u javnosti, a šuškalo se i da će je odvesti pred oltar. U pitanju je njena velika ljubav, Marko Đoković, brat Novaka Đokovića.

Foto: V. Danilov

 

 

Naime, pre nešto više od decenije, kao bomba odjeknula je vest da je Marko Đoković uplovio u ljubavnu vezu sa popularnom glumicom, Draganom Mićalović. Iako na samom početku nisu želeli o emocijama da govore, mediji su ih pratili u stopu te su nakon nekog vremena priznali da su zajedno i da uživaju u ljubavi.

Foto: ATA images

 

 

Poznato je da je bivša devojka Marka Đokovića, Dragana i danas veoma bliska sa svim članovima porodice Đoković, pošto su je od prvog trenutka oberučke prihvatili i nadali se da će Marko i ona svoju ljubav krunisati brakom, međutim do toga nije došlo.

NJih dvoje su često bili razdvojeni, pa su se zbog toga i rastali.

Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je počela da dobija prve glumačke angažmane. Uprkos tome što su gajili snažne emocije, daljina je učinila svoje, pa su u julu 2011. odlučili da se rastanu.

Foto: N. Skenderija

 

 

Kako se davno spekulisalo, Marko je spakovao kofere i otišao daleko iz rodnog Beograda zbog propale ljubavi. Bivša devojka Marka Đokovića ostavila je duboke rane na njegovom srcu, s obzirom da je Novakov brat sa njom planirao da zasnuje porodicu, ali ljubav ipak nije opstala.

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima - bile su reči kojima je lepa glumica potvrdila da je okončala višemesečnu romansu.

(Svet)

BONUS VIDEO: