Srbija bruji o dobitnom loto listiću iz Pančeva, koji je pre nekoliko dana svom vlasniku doneo vrtoglavu svotu od 5.100.000 evra.

Međutim, velika sreća koju je imao dobitnik iz Pančeva nije ništa naspram sreće kamiondžije iz Australije Bila Morgana iz 1999. godine.

Bil Morgan imao je težak život. Preživeo je strašnu saobraćajnu nesreću, a kao posledica su mu ostali problemi sa srcem. Nekoliko godina kasnije dobio je tešku alergijsku reakciju na lekove i zbog toga je bio klinički mrtav 14 minuta, a narednih 12 dana je proveo u komi. NJegov slučaj su označili kao "medicinsko čudo".

Ipak, kako se kaže u našem narodu "Kolo sreće se okreće", a sreća se okrenula i za Bila. Nakon što se probudio iz kome dobio je bolji posao, zaprosio je svoju devojku Lizu Vels i godinu dana posle dramatičnih događaja, kupio je grebalicu na kojoj je dobio automobil vredan 30.000 dolara.

Ovakav splet srećnih i nesrećnih okolnosti zainteresovao je lokalnu televizijsku stanicu, pa su odlučili da ga zamole da urade priču u njemu i da demonstrira kako je kupio dobitnu srećku. No, ono što se desilo ni u najluđim snovima nije mogao da sanja.

Morgan je pred kamerama ogrebao pravo bogatstvo.

- Ne šalim se, upravo sam osvojio 250.000 dolara (više od 25 miliona dinara) - kazao je unezvereno.

(Kurir)

BONUS VIDEO: