Incident se dogodio kada je pevačica napala kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, s kojim je dugi niz godina sarađivala. Tada se u njegovom studiju našla upravo i Olja Bajrami.

 

 

- Pretila mi je. Svašta je govorila. Pretila mi je navijačima, rekla mi je da će da me ošiša, rekla je... Ma, da ne pominjem, sve jako ružno. Ne mogu da objasnim koliko je to ružno i sramotno za nekada onakvu zvezdu, a sad kraljicu svih naslovnih strana žute štampe. Na šta se ona spustila, meni je to strašno. Ne možeš da povređuješ ljude oko sebe samo zato što si ti povređena pa pališ sve pred sobom. Ispadam budala koja se tu našla. Treba da objašnjavam zašto sam došla kod producenta u studio da donesem pare i završim svoju pesmu. Sramota! Prvenstveno, ne možeš da čupaš ljude s kojima sarađuješ, tako se ne ponaša jedna zvezda.

 


Pevačica je otkrila i da ju je Paraćinka zvala na Vocap.

 

- Zvala me ja na Vocap. Ne znam odakle joj moj broj telefona. Nisam joj se javila, ali sam joj poslala poruku: "Mene ne mešaj, spusti loptu, ne pravi se luda, ne radi to, nemoj da zoveš novinare i da mi narušavaš mir. Ja posle moram da se peglam s mojim verenikom i da mu objašnjavam šta se desilo."

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".