Kristijan je u srećnoj zajednici sa svojom izabranicom Kristinom Spalević sa kojom je dobio sina, a sada očekuju još jedno dete. Golubović inače iz prošlosti ima sa suprugom Danijelom sina Lazara koga nije smeo odmah da prizna. 

Ova žestoki momak je više od decenije proveo u služenju kazne u Nemačkoj, Italiji i Grčkoj. Jednom je "stao na žulj", jednoj opasnoj porodici, pa je morao da zaštiti sina Lazara. 

-Priznao sam sina tek posle 20 godina, tako je to moralo da bude, uradio sam stvari koje su mogle da ugroze život moga deteta i zbog toga se kajem - započeo je svoju priču Kristijan i nastavio: 

 

- Dok sam bio u zatvoru zakačio sam se sa jednom jakom familijom, napao sam dva brata. Jedan od njih je poginuo i oni su govorili da ja stojim iza toga. Onda je taj neki Leka, brat ovog što je poginuo, dao reč da će da mi se osvetiti preko sina. Nije znao kako se sin zove i preziva, ali je rekao da će ga naći i ubiti. Oni su videli da meni zlato, pare, vile ne znače ništa, pa su rešili da udare tamo gde najviše boli. Zbog toga sina nisam priznao, stavili su na ime oca crtu, kao da ga nema. Ostao je Lazar Đukić, a ja sam svima govorio da mi se sin zove Luka, pa Stefan samo da bi ih zbunio.

- Tada sam smanjio i krug prijatelja, ali kada bi me neko pitao šta je sa Lazarom i Danijelom govorio bih da žive malo u Engleskoj, malo u Americi i da ih slabo viđam, a ustvari su bili u mom gnezdu. Čak smo Lazaru na ruku stavili onaj prvi silikonski čip da bismo u svakom trenutku znali u metar gde se nalazi - priznao je Golubović.

(Svet)

BONUS VIDEO: