- M. M. je došao juče u policiju i prijavio da se plaši za svoju bezbednost zbog optužbi na njegov račun nakon što je porodilja na svom Fejsbuk profilu objavila detalje tragedije čiji je, navodno, pomenuti doktor vinovnik. NJena objava izazvala je lavinu komentara zgroženih građana koji su upućivali otvorene pretnje doktoru, ali su se javile i druge žene koje su, kako tvrde, prošle slično kao Marica dajući potvrdu njenoj priči da je i njih M. M. "maltretirao, vikao na njih, vređao ih..." Napravljen je zapisnik, ali je policija procenila da nema potrebe da se M. M. stavi pod zaštitu odnosno da mu se odredi obezbeđenje - priča izvor upoznat sa celim slučajem.

Od doktora ni traga ni glasa

Doktor M. M, pored Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici radi u privatnoj ginekološkoj ordinaciji u Rumi kao i u jednoj ordinaciji u Novom Sadu.

Podsetimo, u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici kažu da su za čitav ovaj slučaj saznali iz medija i preko društvenih mreža.

- U Opštoj bolnici Sremska Mitrovica sprovodi se unutrašnji nadzor povodom navodnog nemilog događaja. Obaveštena je zdravstvena inspekcija i po obavljenim postupcima, a vezanim za navedeni događaj, javnost će biti blagovremeno obaveštena – rekli su iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Unutrašnji nadzor u bolnici je odmah pokrenut, a iz Ministarstva zdravlja nismo dobili nikakav odgovor u vezi sa tim šta je utvrdila zdravstvena inspekcija povodom ovog slučaja.

Stravična priča unesrećene porodice

Ova tragedija uzburkala je javnost pa su građani zbog toga najavili proteste ispred Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici i ispred Ministarstva zdravlja u Beogradu.

Podsetimo, Marica Mihajlović je ceo slučaj o mučnom porođaju i smrti bebe iznela na svom Fejsbuk profilu. Prvo je iznela detalje samog porođaja, a zatim je najavila i da će protiv bolnice i lekara podneti tužbu.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".