Marko Janjušević je posle bratove sahrane u njegovom stanu na Dorćolu uspeo da otključa telefon i otkrije kome je poslednjem pisao. 

- Poslao je majci tri srca, poslednje što je poslao je bilo to, postavio je majku na pozadinu i stavio je majkin rođendan kao šifru na telefonu. Pogodio sam šifru iz prve, odmah - rekao je Janjuš nedavno u emisiji Amidži šou. 

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 7 Elita

 

Kako je ranije izjavio, otkrio je i razlog zbog koga se Mihajlo ubio, ali da nije govorio da ne bi sekirao majku: 

- Jao, šta nas snađe brate moj, je l' ja moram da pričam o ovim stvarima ovde, kakva muka brate i ne mogu, moram da sam normalan, razumeš, da mi se majka ne sekira na sve muke kakve ima. Šta nas snađe moj brate, ne možeš da zamisliš, mnogo je to teško sve. Da se to desilo ne mogu da verujem, noćima nisam spavao i ne možeš da zamisliš da se to desilo. da se nagrdimo tako, za ceo život, muka. Neću ni da pričam šta je uzrok, jer ga ne zna niko ovde, samo znam kolika je to muka. i na kraju moraš da nastaviš da živiš i da zarađuješ za svoje, zato moram da budem tu, a glava mi je na trista strana. ne možeš da zamisliš kakav je ovo pakao u glavi, 27. godina da neko ima i da se to desi - pričao je Janjuš.

Foto: Printscreen Instagram mihjanj

 

 

BONUS VIDEO: