NJegov posed nalazi se u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od manastira Jovanja, gde je njegov rođeni brat Miahilo starešina.

Kako je imanje, u trenutku kada ga je kupio, bilo poprilično zapušteno, glumac je najpre morao da ga očisti i prilagodi normalnom funkcionisanju.

- Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće - ispričao je Biković gostujući svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Foto: Jutjub printskrin

 

Razlog da kupi imanje baš na ovom mestu je taj jer je manastir u kom je njegov brat Mihailo, veoma blizu.

Foto: Jutjub printskrin

 

- Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: "O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena", a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno - ispričao je glumac.

Foto: Jutjub printskrin

 

Biković je, potom, pokazao kako izgleda njegova vikendica koju je tek sagradio, kao i da je stari nameštaj koji je tu zatekao odlučio da sačuva. On je otkrio i da je jednu veliku rupu zatrpao šutom, kao i da je zbog zmija kojih je bilo mnogo posipao hlor.

Foto: Jutjub printskrin

 

Podsetimo, Miloš Biković nedavno je postao otac kada je izabranica Ivana na svet donela sina kojem su ponosni roditelji dali ime Vasa. Sve je obavljeno u strogoj tajnosti, Ivana se porodila u privatnoj bolnici, a pri izlasku iz iste uspeli su da pobegnu okupljenim medijskim ekipama.

BONUS VIDEO: