Svetlana Ceca Ražnatović je uradila rimejk pesme "Ne računaj na mene",  sa mladom pevačicom Majom Berović. Ova pesma je u orginalu pevana sa Mirom Škorić. 

Mira je dala svoj sud o izvođenju i nije želela da ga hvali. Sada je Jelena Karleuša podstakla istu temu i pomenula Miru Škorić: 

Foto: ATA images

 


- Mislim da treba da otpevam Mirin veliki hit duet "Srce hoće promene" sa Mirom - započela je JK i dodala:

- Videla sam da Maja Berović tu nešto pokušava, ali mislim da to moramo Mira i ja - istakla je Jelena kroz smeh na TV Kurir.

Mira nije nimalo štedela reči za pomenutu obradu: 

- Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*ana glupačo. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela - napisala je Mira na svom nalogu na Instagramu, pa dodala:

- Presrećna sam kada mladi, dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma "Ne računaj na mene" živi i bez vas dve. Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi.

BONUS VIDEO: