Nedavno su objavljenje svih 28 kompozicija koje će se 27. i 29. februara boriti za ulazak u finale muzičkog festivala "Pesma za Evroviziju", koje će se održati 2. marta, kada će biti izabran srpski predstavnik koji će ove godine u maju braniti boje naše zemlje u Švedskoj. Veliku pažnju izazvala je pevačica Martina Vrbos iz Rijeke, kojoj su zemljaci zamerili što se nije prijavila da predstavlja svoju državu na prestižnom takmičenju, ali kako je istakla, odbijena je na nacionalnom izboru.

Foto: Printskrin/Jutjub/AmiG Show

 

Međutim, Marina je upala u centar novog skandala, kada je uživo u programu osula paljbu po mlađoj koleginici Teodori Pavlovskoj, poznatioj kao Teja Dori, zamerajući joj što peva pesmu sa srpskim motivima.

- Da li ti je možda neko zapao za oko? Evo, Konstrakta se opet prijavila, imamo onu slatku devojku Teodoru što ima pesmu "DŽanum", sad peva pesmu "Ramonda", to je opet sad malo povezano sa nekim našim srpskim simobolima - istakla je voditeljka RED TV-a, nakon čega je hrvatska pevačica reagovala burnije:

 

@redtv_network Martina Vrbos o Teya Dori i rodoljubivim pesmama na Beoviziji #2možda3 #tvojRED ♬ original sound - Red TV

 

- Šta tačno klinka sa, nebitno sad, govorim generalno, 18 godina, šta će poručiti sa tom pesmom? Ne razumem! Hajde da pevamo i da se zabavljamo, pustimo političare da rade svoj posao, pustimo vas voditelje da radite svoj posao... Pustićemo i medije da ratuju i rade svoj posao. Nemojmo sad, kao ono, mi dajemo neke poruke - kazala je Martina u emisiji "2 možda 3", a zatim nastavila u istom maniru:

- Znaš, sad smo mi dali neku poruku, to je neka stara srpska... Pa mi sad tu klinci daju neke poruke, a 'vamo "južni vetar" i pištolji! Samo nemojte. Muzika je ono što muzika treba da bude, da uđemo u klub i da đuskamo, a ne da razmišljamo: "Da, ovo sigurno ima neku skrivenu simboliku", i sad svi stojimo sa strane i gledamo šta je pisac hteo da kaže.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".