Ona je u svom stilu žestoko oplela po kolegama i koleginicama sa scene, ali bilo je i onih prema kojma je izrazila simpatije.

Tea Tairović

- Tea Tairović? Je l' ovo Bijonse? Ko je ovo? A, Tea Tairović. Je l' treba da kažem koji je fotošop korišćen? Kad je vidim, pomislim na albansku muziku, pošto ona obrađuje albansku muziku... Drugu i treću asocijaciju na nju neću ni reći...

Foto: ATA images

 

Aleksandar Radulović Futa

- Ne bi bilo pametno da kažem šta mislim o ovom čoveku. Marina Tucaković je bila moj veliki prijatelj i jako bi se razočarala kada bi znala šta ovaj čovek radi u njeno ime. To je sigurno.

Igor Panić Nući

- Postao mi je nešto simpatičan u poslednje vreme. Pošto znam da je zajedno sa onim "malim zubom" (Vojaž, prim. aut.). Taj mali mi je bio simpatičniji, ali u poslednje vreme, otkad pominje Cecu u nekoj pesmi... Definitivno ovaj mali sad ima sve simpatije. Onaj mi je otpao od srca.

Foto: ATA images

 

Maja Berović

- Fejsap plus loša plastična operacija. Maja. Asocijacija na nju mi je loš uticaj koji na nju ima njena novopečena drugarica sa estrade.

Dara Bubamara

- Radojka. Svi znaju koliko je Radojka ispala nefer u jednom ljudskom odnosu prema meni. NJoj je to dovoljno kao nešto što će je pratiti zauvek. Žao mi je zbog toga. Želim joj sve najbolje i jednog dana će shvatiti koliko greši.

Foto: ATA images

 

Sloboda Mićalović

- Zamisli ti ženu i glumicu koja se bori protiv nasilja, za ljudska prava, o nasilju u društvu... Glumiš ludilo, plebs i nobles, a onda lajkuješ najstrašnije uvrede i ponižavanje jedne žene i majke. Pa neće moći tek tako.

Edita Aradinović

- Ishitreni komentari, čini mi se ne tako loše devojke. Mlada je, ima tek 37-38 godina, naučiće...

Foto: M. Labudović

 

Aca Lukas

- Aca je legenda. On je sinonim za hitove i koncerte, karijeru koja traje... Pozdrav za njega. Mi smo uvek okej. On nekad ishitreno lupi, pa se pokaje. Ja na njega ne mogu da se naljutim.

Mira Škorić

- Mira je velika kraljica i laf. Žena legenda. Veliki pevač i borac. Ona stoički, muški i herojski, to javnost i ne zna, nosi životne udarce. Otpevala je takve antologijske hitove. Ponosna sam što mogu da kažem da je moj prijatelj. Volela bih da s Mirom otpevam njen veliki hit "Ne računaj na mene".

(Kurir)

BONUS VIDEO: