Darijan Radomirović je presrećan što se u Elitu vratila Miljana Kulić.

On joj je neposredno pre njene diskvalifikacije iskazao emocije, a sada je tokom emisije Pitanja novinara potvrdio da i dalje želi da uplovi u vezu sa popularnom Miksi.

Kulićeva je, sa druge strane, potvrdila da joj je Marija Kulić dala blagoslov za vezu sa Darijanom. Ubrzo je pao i njihov prvi poljubac. 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Meni je bilo ispunjenje želje što se ona vratila, imao sam tremu da odem da se javim ali sam morao da joj se približim i da je ispitam neke stvari. Bojao sam se da napravim prvi korak ali sam ipak to uradio. Već sam joj rekao da nikad lepše nije izgledala i jako srećno deluje i rasterećeno.Pored nje se osećam relaksirano i srećno i stvarno mi se dopada -rekao je Darijan.

- Miljana imaš veliku podršku za vezu sa Darijanom, kako ti se sviđa on? - pitao je Darko.

- Meni je majka rekla da me Darijan nauči da radim kućne poslove da izađem kao prava domaćica. Na svakom je mestu sve na svome mestu, telo, građa, oči, pogled sve je top. Ne volim puno ljudima da dajem komplimente da se ne uzdignu previše. Ovo što Darijan radi nije gluma, on mene iskreno voli, ja to znam da procenim - rekla je Miljana.

Potom je Miljana poljubila Darijana u obraz i svi su aplaudirali. 

BONUS VIDEO: