Atraktivna crnokosa je na dramskoj sceni aktivna još od druge polovine prošlog veka, a danas se čini kao da je vreme za nju stalo. Ima 61. godinu i izgleda bolje nego neke njene koleg

Jasno je da je Lidija Vukićević i dalje san mnogih muškaraca, a sada je progovorila o udvaračima. Glumica je podelila jednu nesvakidašnju anegdotu, o muškarcu koji je njenu predstavu gledao bezbroj puta: 

 

 

- Ja sam imala jednog muškarca u životu koji je 100 puta gledao moju predstavu. On jednostavno nije propustio ni jedno izvođenje - iznenadila je Vukićevićeva, pa objasnila zbog čega je to bio slučaj.

- Početak predstave je bio jako interesantan, odvijao se u krevetu, a ja sam bila u toj sceni, i on je prosto morao to da gleda svaki put. Ničeg vulgarnog nije bilo tu, ali je on jednostavno želeo da gleda tu scenu. Čak je i znao tekst od reči do reči, bolje od glumaca - šokirala je Lidija.

 

 

Glumica je zatim nastavila: 

-To je bila ozbiljna situacija. Ja sam bila u nekoj spavaćici i to ga je izuzetno ložilo. Pošto je to bila rotirjuća scena, uvek se pitao ''A šta se dešava onda kada odete tamo'', a mi trčimo da se presvučemo - zaključila je glumica u emisiji "Magazin In".

BONUS VIDEO: