U potragu za Anom Knežević biznismenkom sa Floride uključio se FBI koji je stupio u kontakt sa španskom policijom. 

Kako je za američke medije izjavila Anina prijateljica, ona je zbog prolaska kroz teški razvod od supruga Davida, sa kojim ima zajednički biznis, otputovala u Madrid, a planirala je sa drugaricama da ode i do Barselone, ali joj se 2. februara gubi svaki trag. 

"To nije napisala Ana"

- Čule smo se kada je doputovala u Madrid, zvučala je srećno, ali posle toga nisam više mogla sa njom da stupim u kontakt. I ja i Anin brat smo dobili od nje bizarne poruke. Navodno da je upoznala nekoga i da ide sa njim, ali da tamo nema mreže i da neće moći da nas pozove. To nije napisala Ana, ona nije takva. Nikada ne bi otišla kod nekoga koga je tek upoznala, a i te poruke nije poslala ona, pisane su ako da je korišten gugl translejt.

Tražila sam da podeli lokaciju, ali to se nije desilo. Posle toga više nismo mogli da stupimo u kontakt sa njom. Kada se nije javila do nedelje (4. februar, prim. aut.) pozvala sam špansku policiju - ispričala je Anina prijateljica za medije. 

Foto: Društvene mreže

 

Ona je navela i da je stupila u kontakt sa Aninim bivšim suprugom Davidom, i da su se dogovorili da se nađu u Madridu i potraže je, ali suprug nije došao. 

- Predložila sam mu da pomogne u potrazi, ali on nije došao. Kada sam ga ponovo pozvala on je rekao da je otputovao u Srbiju - objasnila je Anina prijateljica.

Onesposobljena kamera

Kako je prijateljica objasnila Ana i David su bili trinaest godina u braku pre nego što su se razišli.  

Foto: Društvene mreže

 

Španska policija je u međuvremenu utvrdila da je one noći kada je nestala Ana na zgradi u kojoj ima stan onesposobljena kamera i da je to uradio muškarca koji je na glavi imao motorističku kacigu, a kameru je poprskao crnim auto sprejem. 

Inače, američki mediji su pričali i sa Aninim komšijama iz Fort Loderdejla koji su im ispričali da je njihova kuća dobro pokrivena sigurnosnim kamerama. 

- Ona je bila pod stresom zbog razvoda od muža, sa kojim ima uspešan biznis, ali je ipak delovala raspoloženo - kazale su komšije.  

(Informer)

BONUS VIDEO: