Problemi sa zdravljem jedne od najvećih vokala Srbije, javili su se pre nego što je ušla u četrdesetu godinu života. Ona je dožiela srčani udar u emisiji. 

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije - ispričala je jednom prilikom Ivana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Ivana je pristalica veganske ishrane i zdravog načina života. Međutim, infarkt koji je doživela promenio joj je život. 

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije ‘Ko je kod Koje’ nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život - istakla je pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Još uvek nije jasno šta je uzrok infarkta: 

- Presudne su bile neke druge stvari, ne godine, a ni genetika, jer u mojoj porodici niko nije imao srčanih problema. Bio je povišen holeserol, ali to je bilo tako i dok sam bila mlađa. Lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo - rekla je jednom prilikom Ivana.

(Nova)

BONUS VIDEO: