Prijovićeva je svoju turneju počela 28. septembra prošle godine u Beogradu, a poslednji u nizu koncerata održala je u hrvatskom Osijeku. Pevačica je postala rekorderka sa pet koncerata za pet dana, kada je u pitanju popunjenost dvorane "Gradski Vrt" u Osijeku, tokom pet dana je u dvorani prodefilovalo oko 25.000 ljudi.

Kako pišu tamošnji mediji, dvorana može da primi i do 6.500 ljudi, a kapacitet je, kada su u pitanju Aleksandrini koncerti, bio manji zbog kafanskih stolova.

- Svako veče je bilo rasprodato. Na svakom koncertu je bilo oko 5.000 fanova - rekli su organizatori, a piše "24sata.hr".

Foto: ATA images

 

Podsetimo, u Osijek su došle brojne kolege da podrže Aleksandru - Boban Rajović, Vojaž, Rada Manojlović, Ana Bekuta i Nuči, a Prijovićka nakon Osijeka nastavlja turneju u Rijeci i Varaždinu.

Aleksandra je glavna tema svih regionalnih medija, a društvene mreže su pune snimaka sa njenih nastupa. 

Interesantan komentar se pojavio na jednom hrvatskom portalu koji upućuje na veličinu srpske pevačice.

- Plenković (predsednik Hrvatske) će biti zapamćen jer je vladao u doba Aleksandre Prijović - navodi jedan anonimni Hrvat.  

Inače, sa turnejom Od Istoka Do Zapada, Aleksandra je postala prva umetnica koja je uzastopno rasprodala tri Beogradske arene i prva umetnica koja je rasprodala pet zagrebačkih i tri sarajevske arene.

BONUS VIDEO: