"Klin grl" (Devojka koja čisti), kako se potpisuje na ovoj društvenoj mreži, sakupila je preko 836.000 pratilaca na TikToku, gde ima i preko 16,3 miliona lajkova na svojim objavama. Ona je praćena i na Instagramu, gde je prati čak 932.000 ljudi.

Slavu stekla čišćenjem spomenika

Iako je globalnu slavu stekla pranjem i čišćenjem spomenika, ona se na svojim nalozima bavi i pranjem javnih toaleta, igračaka i svih ostalih stvari i površina koje su prljave do neprepoznatljivosti.

Klip koji je na TikToku zadobio najveću pažnju publike i broja pregleda, do sada je videlo preko 29 miliona ljudi, a na njemu se vidi kako čisti spomenik bebe koja je preminula daleke 1979. godine.

Očistila spomenik bebe koja je živela samo 12 dana

Kako se vidi na snimku, ona je brižljivo oprala svaki detalj nadgrobnog spomenika malog Dejvida, koji je preminuo nakon samo 12 dana.

@_the_clean_girl

Cleaning A Baby’s Grave For Free 🩵 ♬ original sound - The Clean Girl

- Ne mogu da zamislim koliko je Neli (majka) patila nakon što je izgubila bebu. Nadam se da je na kraju pronašla mir, ne znam da li je Dejvid imao još nekoga u porodici, a ko je danas još uvek u životu, ali mogu da zamislim kako je to posetiti grob nekoga koga si voleo. Tako sam srećna što mogu da uradim ovo za porodicu i zahvalna sam vam što me pratite i podržavate u ovome - rekla je ona na kraju snimka.

Spomenik skroz obrastao u granje i blato

Isto tako, ona je sredila skroz zapušten i u korenje obrastao grob koji je bio sav u šipražju i neprepoznatljiv i to usred noći.

- Imam toliko pitanja u svojoj glavi - kako je ovaj grob tako prljav? (...) Ovo je najprljaviji grob koji sam ikada videla. Ovo nije fer, svako zaslužuje da mu mesto večnog počivališta bude lepo - rekla je ona između ostalog u snimku koji je za svega tri dana pregledan 9,4 miliona puta.

Pored ovog grobnog mesta, ona je pokazala još jedno za čije čišćenje je morala da upotrebi električnu testeru da bi uopšte mogla da dođe do njega i započne proces čišćenja nagomilane zemlje, đubreta i ostalog strva koje se našlo na spomeniku i po grobu žene po imenu Doris.

Ovaj snimak pregledan je čak 23,9 miliona puta.

Terali je iz javnih toaleta

U ostalim snimcima na njenom TikTok kanalu vidi se kako ulazi u javne toalete restorana brze hrane, tržnih centara i trgovinskih lanaca, odakle je iako ih dovodi do perfekcije čišćenjem, uglavnom teraju često i na pola obavljenog posla.

@_the_clean_girl I Cleaned Taco Bell’s Bathroom For Free 🥰 #Cleantok #TacoBell ♬ original sound - The Clean Girl

(Blic)

BONUS VIDEO: