Kako Mirjana navodi, Viši sud u Beogradu nedavno je doneo odluku u njihovu korist, potvrdivši da je folker zaista Devinov otac, iako je neprestano negirao.

Mirjana se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk, izražavajući zadovoljstvo što je sud doeno odluku u njihovu korist. Ona je istakla da je sud na osnovu svedoka, slika i drugih dokaza došao do istine, budući da Ilić nije pristao da priloži svoj DNK.

 

 

- Dobro jutro, dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u našu korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije - napisala je ona u objavi na Fejsbuku.

Inače, Devin i njegova majka žive u Americi, a u Srbiju dolaze samo zbog ročišta ili nekih drugih posebnih prilika. NJihov život je obeležen visokim standardom, a Devin je nedavno postao otac.

BONUS VIDEO: