Saša Popović je bio gost jedne emisije u kojoj je govorio o brojnim saradnjama sa velikim imenima muzičke scene, ali i otkrio kako je Anu Nikolić izbacio iz studija.

Bivši vlasnik Granda je istako da je Zdravko Čolić najveći i najpopularniji pop pevač svih vremena, Zlata Petrović vesela, nasmejana, najbolja pevačica za ove svadbe na kojima radi, Neda Ukraden doajen naše pop muzike, Seka Aleksić jedna od najtiražnijih pevačica u Grandu, a onda je voditelj spomenuo Anu Nikolić. Popović nije odoleo da ne ispriča detalje njihovog nimalo prijatnog poznanstva.

Foto: ATA images

 

 

- Ispričaću vam jednu anegdotu. Bila je 2000. godina ili 2001. godina ne znam tačno kada smo otvorili Grand i radili smo deset albuma odjednom. To je bilo neverovatno. I ja dolazim na termin koji je imala Stoja, ona je tada bila možda i najprodavanija pevačica što se tiče CD i kaseta, prisetio se Popović u emisiji "Show se nastavlja".

Foto: ATA images

 

 

- Uđem unutra i vidim da Rale radi sa nekom pevačicom koju nikada nisam video. Kažem: 'Rale 'ajde da radimo, je l' si lud, koja je sada ova pevačica ovde?'. Ja njoj kažem: 'Slušaj ti, daj izađi napolje'. Ona izađe iz kabine i ja joj kažem: 'Ma ko si bre ti?!'. Ona mi kaže da će jednoga dana biti popularna, a ja joj odgovorim: 'Ti nikada nećeš biti poznata, marš napolje', rekao je Popović i dodao da je Nikolićeva posle godinu dana postala poznata.

- Pozvao sam je u Grand šou i ona dolazi i podseća me kako mi je rekla da će biti popularna, prisetio se Popović.

BONUS VIDEO: